Тази събота Меган Маркъл навърши 37 години и за първи

...
Тази събота Меган Маркъл навърши 37 години и за първи
Коментари Харесай

Защо Меган трябва да върне подаръците за рождения си ден

Тази събота Меган Маркъл навърши 37 години и за първи път означи рождения си ден като херцогиня на Съсекс и брачна половинка на принц Хари. Да бъдеш част от британския кралски двор обаче си има и много минуси, които са свързани най-много с протокола, етикета на държание и прецизните правила. Е, става известно, че част от тях са свързани и с рождените дни.

Меган Маркъл сигурно е получила много дарове за рождения си ден, много повече спрямо предходната година, когато не беше кралска персона. За нейно страдание обаче, ще би трябвало да върне множеството от тях или най-малко тези, които не са съобразени с етикета.

А съгласно кралския протокол нито един член на монархията не може да получава за рождения си ден дарове над 150 британски лири, в случай, че не са от членове на фамилията.

Ще би трябвало да върне и всевъзможни спорни или скандални книги, движимости и аксесоари, свързани с реклама на разнообразни компании и корпорации. Ако инцидентно е получила дарове под формата на парични средства, също ще би трябвало да ги върне.

Позволени са ѝ сувенири, цветя, храна, парични дарения за благотворителни дела, дарове от фондации и държавните служби.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР