Тази събота Ива Софиянска-Божкова ни среща с музикантите, които работят

...
Тази събота Ива Софиянска-Божкова ни среща с музикантите, които работят
Коментари Харесай

Да обичаш Лили Иванова - или какво не знаят хората за примата

Тази събота Ива Софиянска-Божкова ни среща с музикантите, които работят с великата ни певица Лили Иванова. Пред камерата на NOVA те споделят, че не са просто работен екип, а същинско семейство.

Повдигат завесата пред личността на певицата отвън светлината на прожекторите и описват каква е Лили Иванова отвън сцената, където нормално сме привикнали да я виждаме.
 За елементарно оформяне на косата - морски талази в бутилка Edna предлага За елементарно оформяне на косата - морски талази в бутилка
Категорични са, че работата им с Лили Иванова е сбъдната фантазия и в действителност е лесна поради високия професионализъм на изпълнителката.

Те всички се усещат като семейство, което вечер сяда дружно на масата, вечеря и си споделя насладите и паниките, а Лили е непроменяемо с тях, изключително когато са на турне.

Повечето са стъпили на огромна сцена за първи път дружно с нея. Колегите ѝ споделят, че основаването на музика паралелно до великата Лили е като магия и вълшебството се усеща във въздуха.

Те споделят още, че с нея се работи елементарно, тъй като знае какво желае и постоянно е съответна и точна. Качества, които изисква и от своите музиканти.

За тях тя е повече от другар и разкриват, че няма никаква преграда посред им, а в противен случай - връзките им са фамилни. Определят я като умна дама с забавни обноски и ужасно възприятие за комизъм, с която могат да приказват за всичко.

Какво още споделят най-близките хора на Лили за нея, вижте във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР