Тази събота имах удоволствието да открия още едно вкусно и

...
Тази събота имах удоволствието да открия още едно вкусно и
Коментари Харесай

Веселите кокошки или Co-co sweet and more

Тази събота имах удоволствието да открия още едно вкусно и доста прелестно място в центъра на София. " Веселите кокошки " са извънредно прелестно и вдъхновяващо място, в което може да откриете всевъзможни изкушения и вкусни изненади. Всичко се подготвя персонално от сладкарите на Co-co sweet and more, които заслужават вниманието на всички, които обичат да се глезят.

Лично аз предлагам да отидете, когато сте гладни, по този начин ще имате опция да се насладите на прясно изпечените кроасани и мъфини, ръчно направения шоколад, прелестни френски макарони и бисквити, които прочее са невероятни, както и вкусните сандвичи, домакински киш и подбрани виновност. Списъкът с изкушения е задоволително дълъг, с цел да бъде изреждам, само че е един добър мотив да се връщам постоянно там.

Не е за занемаряване, че цените в Co-co sweet and more са повече от допустими. Честно казано, бях доста прелестно сюрпризирана от цените, като човек който много постоянно върви на сходни места, мога да потвърдя, че до този миг не съм попадала на сходни цени и то за качеството, което оферират. Искрено се надявам хората да оценят напъните на основателите му, с цел да дадат късмет на Co-co sweet and more да остане с нас допустимо най-дълго. Единственото, което не ми хареса, е музиката - мисля, че на сходно място му е нужна малко по-интимна и тиха музика. Така посетителите ще могат изцяло да се потопят в атмосферата му и да не помнят, че са в центъра на София. Едни френски шансони може би ще са идеални и ще подсилят удоволствието и желанието ни да изпием по едно фреско розе в Co-co sweet and more.

Адрес: гр. София, ул. Ген. Гурко 44

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР