Тази събота екипът на бе на гости на слънчева Варна,

...
Тази събота екипът на бе на гости на слънчева Варна,
Коментари Харесай

Actualno.com представи свой социален проект в морската ни столица

Тази събота екипът на бе на посетители на слънчева Варна, където показа концепцията на своя обществен план " От Актуално в помощ на уязвими групи ". 
Социалното дружество " От настоящо " се нарежда като интернет обществена медия към Webground, ориентирана към обществена тема и представяща платформа за информация и взаимопомощ на хора от уязвими групи, измежду които хора с увреждания, лица в неравностойно състояние на пазара на труда и други обществено изключени лица като безработни младежи, безработни над 54-годишна възраст, дълготрайно безработни лица.
Проектът се осъществя с финансовата поддръжка на Европейски обществен фонд на Европейския съюз по Програма " Развитие на човешките запаси – Процедура " Развитие на общественото предприемачество ". Основната концепция е интернет медийна група Webground да помогне на доста хора от различни области в цялата странa да стартират работа като кореспонденти, да разработват всички тематики от действителността и по едно и също време с това един от акцентите в бъдещата им работа да бъдат тематики, свързани с хора с увреждания, обществено слаби и безработни. 

Във връзка с реализацията на този план, няколко индивида от екипа на посетиха град Варна. На входа на Морската градина те раздаваха с усмивка на варненци и посетители на града дарове. Всеки от минаващите имаше опцията да си изтегли късметчета, които приканват хората да бъдат по-добри и да създадат някое положително дело. 
Управителят на плана Милена Славкова и кореспондентът на за Варна Надежда Георгиева описаха повече за плана и за опциите, които медията предоставя на доста хора. Вижте повече във видеото!
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР