Тази събота е финалът на Scania Driver Competition, ела да

...
Тази събота е финалът на Scania Driver Competition, ела да
Коментари Харесай

Гледай на живо финала на Scania Driver Competition

Тази събота е финалът на Scania Driver Competition, ела да го гледаш онлайн в 10 часа в кампуса на ВТУ "Тодор Каблешков ". От 2003 година насам, когато се организира първото издание, в него са се присъединили над 350 000 участници от близо 50 страни. Тази година борбата продължава и към този момент сме на предпоследната права – Национален Финал. Сега е моментът да се присъединиш, подкрепиш и аплодираш най-хубавите.

Водещ на събитието ще е Гласът на Светованата Купа в Банско и дълготраен коментатор на Формула 1 - Момчил Манчев. Музиката ще е от Рок Група Торнадо, а измежду специфичните посетители е и младият водач Иван Влъчков - повторен първенец на България на писта.

"Приканваме всички, които имат предпочитание, да дойдат да гледат финала на напрегнатата конкуренция. Обещаваме Ви вълнуващо преживяване, в което сили ще премерят финалистите от он лайн теоретичните проби и квалификациия през FMS в битка за трите първи места, които ще им донесат незабравимо пътешестване до Швеция за Европейския край на надпреварата и редица други награди, обезпечени от спонсорите ", споделят от Скания България.

Тримата финалисти, които се оправят най-добре в надпреварата, ще получат опция да отидат на финала на надпреварата в Швеция, който ще се организира в края на месец май. Първият измежду тях ще показа страната ни пред общността и ще се състезава с финалистите от останалите европейски страни, взели присъединяване в конкуренцията.

Финалистите ще получат още: От Скания България: Възможност да посетят фабриката на Скания в Швеция, където да създадат тест драйв на камиони, както и да гледат онлайн надпреварата на европейско ниво; От „ Bosch “, “Shell”и „ OZK” ще зарадват финалистите с разнородни награди и ваучери.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР