Тази събота Джереми Стивънс (28-15) се завръща в Октагона на

...
Тази събота Джереми Стивънс (28-15) се завръща в Октагона на
Коментари Харесай

Джереми Стивънс обмислял самоубийство след загубата от Алдо

Тази събота Джереми Стивънс (28-15) се завръща в Октагона на „ UFC 235 “. 32-годишният американец ще се изправи против Забит Магомедшарипов (16-1) от Русия в мач от категория перо.

За последно Стивеънс бе в клетката през лятото на 2018-та, когато Жозе Алдо го победи посредством механически нокаут още в първия рунд. Победа над Алдо му осигуряваше дуел за купа, само че един удар в черния дроб промени всичко и това очевидно не се е отразило по никакъв начин добре на душeвността на Стивънс.

„ Спомням си, че след края на дуела гледах двете си деца, които бяха на 9 и 7 години. На същата възраст бях аз, когато нашите се разделиха. Бях подготвен да напусна жена ми и децата. В главата ми се въртяха мисли за самоубийство.

Не имах вяра в себе си и опциите си. Мислех си за какво едно дете от Де Мойнс, Айова да бъде международен първенец? Бях толкоз покрай задачата и не съумях. Нямах убеденост в себе си и това несъмнено ме дърпаше обратно “, показа Джереми пред „ The MMA show on ESPN “.

Човекът, който е оказал помощ на Стивънс в този тежък миг е бил треньорът му – Ерик Дел Фиеро, който го е предиздвикал да посещава специфична стратегия в Лас Вегас, която му е помогнала в построяването на лидерски умения.

„ Просто трябваше да трансформира настройката си и да открия някой нови неща за себе си. Имах с кой да споделям, а и хората споделяха с мен, тъй че всички знаехме историята на другия.

Хората гледат нa бойците по един характерен анчин. Аз съм един от най-коравите видове на земята, само че това не значи, че не съм бил на дъното. Аз съм човек и като всеки различен имам усеща и изпитвам страсти “, описа Стивънс, който ще опита да нанесе първа загуба на Магомедшарипов в UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР