Тази събота bTV Репортерите тръгват по следите на екстремизма във

...
Тази събота bTV Репортерите тръгват по следите на екстремизма във
Коментари Харесай

bTV Репортерите за екстремното футболно хулиганство и неговите жертви в Гърция

Тази събота bTV Репортерите потеглят по следите на екстремизма във футболното безчинство в прилежаща Гърция. Журналистът Теодора Трифонова и операторът Цветан Колев пътуват до Солун, където 90-годишното съревнование сред два от най-големите тимове в Гърция – „ Арис “ и ПАОК, е взело десетки жертви.
Фенове на " Ботев " Пловдив на митинг поради българина, погубен в Солун Стотици почитатели на футболния клуб блокира централна улица в града
В началото на годината, след нахлуване от ултраси и следващ удар от автомобил в центъра на Солун, умря 28-годишният български футболен почитател Тоско Бозаджийски. Други двама българи също бяха ранени при конфликти сред агитки на солунски тимове.

Снимка: btvnovinite.bg

Предаването прави разбор на обществените и политическите аргументи за крайното държание на гръцките ентусиасти и опитите на управляващите да се оправят с казуса.
Приятел на починалия в Солун българин: Семейството му се нуждае от поддръжката на страната Михаил Манолов от УС на Клуба на последователите на "Ботев " Пловдив изясни, че има възможност казусът да бъде потулен Снимка: btvnovinite.bg
Защо неписано предписание в Солун е да не стъпваш в квартала на врага, облечен в цветовете на противниковия тим? И за какво ръководещи, публицисти и полицията в града се опасяват да приказват за футболните ултраси? Отговорите на тези и други въпроси – феновете ще научат на 18 януари, събота, от 19:30 ч. в ефира на bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР