Тази събота, 4 юли, Меган Маркъл ще навърши 37 години.

...
Тази събота, 4 юли, Меган Маркъл ще навърши 37 години.
Коментари Харесай

Защо рожденият ден на Меган Маркъл е специален за кралицата

Тази събота, 4 юли, Меган Маркъл ще навърши 37 години. И сигурно това ще е един по-специален рожден ден. Първият й като херцогиня и брачна половинка на принц Хари. Но има и една друга детайлност към персоналния й празник, която не е за подминаване.

На същата дата, на която е родена Маркъл, през 1900 година се ражда Кралицата майка - Елизабет Първа . И в събота с изключение на рождения ден на Меган, ще се отбележат и 118 години от нейното рождение.

 Кралица Елизабет Първа

Кралица Елизабет Първа

Със сигурност този факт прави херцогинята на Съсекс още по-симпатична на бабата на принц Хари. Двете към този момент на няколко пъти демонстрираха какъв брой добре се схващат .

Докато предходната година Меган посрещна рождения си ден в компанията на към този момент законния си брачен партньор на сафари в Африка, тази година програмата е много по-различна. Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат посетители на сватбата на другар на принц Хари от ученическите им години.

 Принц Хари и Меган Маркъл - новите Чарлз и Даяна
Целувка за първенеца

Защо Принц Хари и Меган Маркъл са новите Чарлз и Даяна

Е, сигурно ще остане време и за малко кралски празненства в стеснен кръг. Все отново, празникът е 2в1, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР