Тази събота (25 ноември) от 16:00 ч. в Търси се…“

...
Тази събота (25 ноември) от 16:00 ч. в Търси се…“
Коментари Харесай

Йоана Темелкова през сълзи: Преживях ада, рухнах емоционално. Страхувах се за съпруга си

Тази събота (25 ноември) от 16:00 ч. в „ Търси се… “ по bTV, с цялата си емоционалност и сензитивност, красивата и надарена актриса Йоанна Темелкова ще опише за сложния път, през който неотдавна минават с нейния брачен партньор Мартин Гяуров, предава HotNews.
И двамата артисти ще проговорят искрено за проблемите, които към този момент са останали зад тила им. „ Последните 5 години бяха доста тежки за мен! Особено последната – претърпях едни доста, доста комплицирани и прочувствени вътрешни катаклизми, които избиха доста неприятно. Всъщност, тя беше катализаторът на всичко това “, искрено ще показа пред камерата на „ Търси се… “ артистът Мартин Гяуров. „ И истината е, че в случай че не беше тя до мен, не съм сигурен дали щях да се измъкна от това. Йоанна беше индивидът, който резервира нашето семейство “, ще признае той. Йоанна няма да скрие, че в този тежък интервал се е страхувала да не загуби брачна половинка си и се е борила дружно да се оправят с проблемите. За благополучие, артистът потегля на психотерапевт и съумява бързо да ги превъзмогне.
Мартин беше на едно място, което не беше неговото. И той се измъчваше от това… “, разкрива Йоанна, визирайки Сатиричния спектакъл, където брачният партньор ѝ играеше през последните години. „ Но най-болно ми стана от обстоятелството, че никой от сътрудниците му не го потърси и не беше до него “, ще признае прочувствено красивата актриса.
След като обичаният ѝ мъж излиза от тази рецесия, идва нова, в която този път рухва самата Йоанна. „ Беше незаинтересованост, меланхолия. Но най-важното е, че в този момент всичко е наред и имам най-прекрасния мъж на света. Обичам го доста! “, прочувствено споделя красивата актриса. В „ Търси се… “ Нели и Меги ще я срещнат и с нейния 7-годишен наследник Филип, който ще опише каква е тя като майка. Изключителна ще бъде и срещата на актрисата с преподавателя ѝ в Театралната академия Ивайло Христов. Ще има и доста смях с провокациите, които ще ѝ насочат най-близките ѝ хора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР