Тази събота, 21 септември, в албанския град Шкодра при двубой

...
Тази събота, 21 септември, в албанския град Шкодра при двубой
Коментари Харесай

Български боксьор почина на ринга по време на мач в Албания

Тази събота, 21 септември, в албанския град Шкодра при дуел на кръга е умрял българският боксьор Исус Розев Величков, оповестяват от Българския професионален боксов съюз.

Нашият боксьор припада в 4-тия рунд на мача. Лекарският екип на място съумява да върне в схващане българския играч, като неотложно по-късно с медицински екип на Бърза помощ бива отведен в локалната болница, където за голямо страдание за българския спорт, малко след постъпването му в болничното заведение, той почива.

Българският професионален боксов съюз е спазил всички интернационалните стандарти по повод приемането на едногодишен лиценз от страна на състезателя, а точно - прекосяването на съответни медицински прегледи, доказващи положителното му здравословно положение, написа в отвореното писмо организацията.

В това число Съюзът е издал всички нужни оторизационни документи на състезателя още веднъж в сходство с интернационалните стандарти за присъединяване на Исус Величков в съответното събитие.

Българският професионален боксов съюз чака да получи видео материал от събитието, контракт за присъединяване на състезателя със съответния локален промотър, както и резултат от правосъдната аутопсия в Р. Албания, с цел да може да даде следващо мнение по отношение на станалото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР