Тази събота, 17 август, работилници, изложби и ателиета ще превърнат

...
Тази събота, 17 август, работилници, изложби и ателиета ще превърнат
Коментари Харесай

Централна софийска улица "Веслец" приютява дизайна за една вечер

Тази събота, 17 август, работилници, изложения и ателиета ще трансфорат софийската улица " Веслец " в място, отдадено на дизайна. Събитието е част от " КвАРТал " фестивал и се провежда малко преди началото му през септември, оповестяват уредниците.

Освободената от придвижване " Споделена КвАРТал-на улица " ще приема гости от 16 до 21 ч. в правата сред ул. " Екзарх Йосиф " и ул. " Цар Симеон ".

Част от програмата включва изобразяване на керамични плочки Азулежу по плана " Синьо пространство " на Емилия Емилева и Португалския културен център " Институт Камойнш ".

Яни Иванов и Sito Studio ще показват техниката циалнотипия - фотографски развой, който датира от 1842 година и се употребява за репродукцията на документи, рисунки и чертежи, а от 17 до 19 ч. всеки клиент ще има опция да си направи лична фотограма.

Дискусии и диалози за дизайна ще се организират на особено обособено място с градска мебел, като повече детайлности за тази част от програмата и включените още в нея ателиета и изложения, уредниците ще оповестят в допълнение.

Повече за програмата следете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР