Тази събота, 16 февруари 2019 г. от 11:00 до 15:00

...
Тази събота, 16 февруари 2019 г. от 11:00 до 15:00
Коментари Харесай

Royal Garden кани на Ден на отворите врати

Тази събота, 16 февруари 2019 година от 11:00 до 15:00 часа, всички, които желаят да открият мечтания си дом могат да заповядат на Ден на отворени порти в жилищен парк Royal Garden в Пловдив. Събитието ще се организира в комерсиалния офис, ситуиран в непосредствена непосредственост до жилищния парк, сред ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим.

Инициативата се случва през месеца на любовта и ще даде опция на всички, влюбени в определеното жилище, да се възползват от преференциални условия в границите на този ден. Заедно с това, всеки, който желае да се снабди с нов дом може да се възползва и от гъвкави условия на заплащане. Клиентите ще имат опция да създадат оглед на свободните за продажба жилища и да се срещнат с всички съставни елементи свързани с довършителните работи по строителството.

Royal Garden разполага с просторни жилища с комфортни разпределения. Помещенията са с прави форми, оптимално осветени, със светла височина 2,85м и са подобаващи за разнородни интериорни решения. Допълнителен плюс за бъдещите притежатели са местата за отдих, зелени площи, детската площадка, под земята паркинг и гаражи. Предлага се и професионално ръководство на собствеността.

Royal Garden се намира в град Пловдив, квартал “Отдих и просвета “, който разполага с новоизградена инфраструктура и паркови зони. В съседство с жилищния парк е ситуиран Mall Plovdiv, а Гребната база и съвременни спортни уреди са единствено на 10 минути пешеходно разстояние. Удобство прибавят и разположените наоколо хипермаркети, детски градини и учебни заведения, а на пешеходно разстояние могат да бъдат открити разнородни заведения за хранене.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР