Тази рецепта от първия път ще ви спаси от болката

...
Тази рецепта от първия път ще ви спаси от болката
Коментари Харесай

Ще се избавите от болката и пукането в ставите още след първия път

Тази рецепта от първия път ще ви избави от болката и пукането в ставите. Всички знаем какво съставлява болката в ставите. Много е неприятна. И съвсем неизбежно: проблеми с коленете, раменете, лактите и китките съпровождат съвсем всеки, който седи на компютър през целия работен ден.

Тези проблеми стартират да се демонстрират изключително след 45 годишна възраст. Но какво ще стане, в случай че болката стартира да се появява на 25-30?

Разбира се, за болката в ставите може да има и други аргументи, които не са свързани с компютъра и заседналия метод на живот. Такива са контузии, претоварвания и фрактури, артрит и ревматизъм.

Затова ви предлагаме рецепта от националната медицина. Тя включва единствено елементарни съставки. А оказва помощ още с първото приложение.

Съставки:

– 1 супена лъжица мед

– 1 супена лъжица горчица (пикантна)

– 1 супена лъжица фина сол

– 1 супена лъжица вода

Приготвяне:

Разбъркайте деликатно всички съставки до хомогенна примес. След това изсипете в празна кутийка от крем за ръце или във всяка друга опаковка.

Приложение:

Когато идващия път почувствате дискомфорт в ставите, просто намажете с този “крем ” мъчителното място. След това го увийте с найлонова торбичка, а от горната страна сложете топла забрадка. Желателно е да бъде вълнена.

Дръжте компреса за един и половина до два часа. Най-добре е тази процедура да се повтори преди лягане, тъй че ставите да могат да си починат след “лечението ”. На сутринта измийте “крема ”.

Правете тази процедура 4-5 поредни дни. Ще почувствате резултата след първия път, тъй че не ви е нужна спомагателна мотивация.

Важно е да запомните, че самата примес би трябвало да се съхранява в хладилника за не повече от 5-6 дни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР