Тази реплика, че бюджетът за догодина е след мен и

...
Тази реплика, че бюджетът за догодина е след мен и
Коментари Харесай

Дончев реагира на Радев: Говори цветно

Тази имитация, че бюджетът за следващата година е „ след мен и потоп ” звучи цветно, само че не се удостоверява от данните на нито една интернационална институция. Страната ни се чака да има най-нисък дълг в Европейски Съюз, както и или най-ниския, или измежду най-ниските дефицити.

Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев отговаряйки на рецензията на президента Румен Радев, който дефинира финансовата рамка за идната година като разочароваща и несъответстваща, и я дефинира като следване на правилото " след мен и потоп ".

Най-яркото доказателство за това, че бюджетът за следващата година не е „ след мен и потоп ” е, че ние сме подготвени да го осъществим, продължи Дончев.

Според него да критикуваш е изкуство, а не просто казваш противоположното на това, което се случва.

Той попита кого обслужва президентът Радев с чертаенето на апокалиптични сюжети – лекарите, сестрите, РЗИ? Не мисля. Това е скверна технология за трупането на политически дивиденти, разяснява вицепремиерът.

Дончев заяви, че идната седмица държавното управление ще анонсира нова поддръжка за бизнеса за най-малко 170 млн. лв.. Кандидатстването и подаването на заявки ще става напълно по електронен път.

Дончев увери, че всички бизнесмени, притежатели, мениджъри – за интервала, в който бизнесът им не може да бъде реализиран, ще могат да разчитат на страната без никаква хартия, без никакъв контакт, напълно електронно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР