Тази ранна сцена е, когато Leave the World Behind“ на

...
Тази ранна сцена е, когато Leave the World Behind“ на
Коментари Харесай

Преглед на филма: „Leave the World Behind“ е страхотна смесица от трилър, катастрофа и сатира

Тази ранна сцена е, когато „ Leave the World Behind “ на Netflix в действителност стартира да се развива и в никакъв случай не се забавя, защото този страховит, апокалиптичен, психологическият трилър се надпреварва към края си, изследвайки расата, благосъстоянието и отговорността по пътя си.

Луксозният дом се трансформира в нещо като палат, до момента в който външният свят се разрушава. Човекът, който споделя, че е притежател, се пробва да изясни за какво се е появил. „ При тези условия мислехме, че ще разберете “, споделя той. Но тук разбирането е незадоволително.

Адаптиран от всепризнатия разказ на Руман Алам, филмът се развива против злополука в края на деня, в която технологиите – Wi-Fi, телевизия, телефони, интернет – са изчезнали мълчи заради хакерска атака и е имало всеобщо спиране на тока.

Добре заможната Аманда (проницателната Джулия Робъртс) и нейният брачен партньор, цитиращ списание Atlantic, Клей (любопитният Итън Хоук) би трябвало да работят с даже -по-заможен Г.Х. (спокойно изтънчен Махершала Али) и неговата проницател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР