Тази промоционална цена е реалната цена на олиото. Няма пазарна

...
Тази промоционална цена е реалната цена на олиото. Няма пазарна
Коментари Харесай

Никола Минчев: Кръгове и фирми изкуствено подклаждат несигурност

Тази промоционална цена е действителната цена на олиото. Няма пазарна нужда тази цена да е по-висока. преднамерено се основава терзание в хората. Тук има еднакъв проблем с цената на бензина. Създава се конюнктура на напрежение с пиридно нарастване на цената, тъй че да се сътвори неустановеност. След това излиза, че няма предпоставки за такова нещо.

В тази геополитическа конюнктура е по-лесно да се сътвори сходно чувство на хората и най-тънки струни да бъдат допрени. Те да бъдат наранени по този метод. Изкуствено се подклажда неустановеност в популацията от кръгове и компании.

В момента няма предпоставки за въвеждане на изключително състояние. Няма предпоставки за шоково повишаване на цените. Запасяването на страната на запас от слънчоглед и зърно може да се случи напълно умерено, с цел да може страната да се защищити от шокова рецесия.

Фокусът на срещата в Анкара Петков - Ердоган е била стопански и транспортен. Не съм разговарял с Кирил Петков по отношение на тематиката за диверсификацията.

България има ресурс, който да даде опция да се търсят различни източници на нефт, тъй че да не се стигне до енергийна рецесия.

Ако в Народно събрание има човек с черен щемпел и с обвиняване, че е разузнавач, това е тревожно. В Народно събрание организираме закрити съвещания. Ако на тези съвещания има човек, за който има подозрения, че е разузнавач на друга страна, това е доста тревожно.

Ако на Консултативния Съвет по национална сигурност участва подобен човек, това също е проблем. Този проблем би трябвало да се обясни. Трябва да се види с какво разполагат службите.

Продължителността на войната се оказа като информация много неточна за доста служби. Това не е единствено минус на българските служби. Аз нямам укор към службите. В нито един миг на трети март не съм се обезпокоил за себе си. Не се причислявам към настояването за оставка на шефа на НСО.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР