Тази пролет се подготвяме за смразяваща игра, защото съдбата раздава

...
Тази пролет се подготвяме за смразяваща игра, защото съдбата раздава
Коментари Харесай

„Карти на смъртта“ (трейлър)

Тази пролет се приготвяме за смразяваща игра, тъй като ориста раздава най-жестоката си ръка с Карти на гибелта от 10 май единствено в кината. Създателите на този вълнуващ хорър Спенсър Коен и Анна Халберг заплитат страховита и изпълнена напрегнато и гнет история, която излиза отвън рамките на познатото и поразява феновете както в никакъв случай до момента.

В Карти на гибелта група другари неразумно нарушава свещеното предписание за гледане на Таро – в никакъв случай не използвай непозната колода – и несъзнателно отприщва злокобна мощ, заключена в прокълнатите карти. Когато завесата сред мистичното и земното се раздира, героите се оказват впримчени в мрежата на ориста и са принудени да се изправят против ужасяващите последствия от дейностите си.

Зловещите Карти на гибелта крият знамение, което ги вкарва в безмилостна конкуренция с времето и настъпващия мрак. С повишаването на напрежението границата сред свръхестественото и действителността се размива, а участниците се борят за живота си, изправени пред съдбовната крах, която по всякакъв начин се стреми да ги погълне.

Първият филмов откъс на Карти на гибелта ни хвърля непосредствено в смразяващия роман и ловко улавя злокобната атмосфера и ескалиращото напрежение. Кадрите задават звук за едно неземно прекарване и дават обещание зрелищен театър, изпълнен с неопределеност и стряскащи моменти.

Режисьори и сценаристи на Карти на гибелта са Спенсър Коен (Extinction, Moonfall) и Анна Халберг (Непобедимите 4), а продуценти са Лесли Моргенщайн, Елиса Копловиц Дътън и Скот Гласголд. Изпълнителни продуценти са Андрю Пфефър, Скот Щраус, Анна Халберг и Спенсър Коен. Актьорският съств включва Хариет Слейтър, Ейдън Брадли, Авантика и Джейкъб Баталон.

Поемаме последния си мирис с Карти на гибелта от 10 май единствено в кината.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР