Тази пролет bTV ще излъчи най-новия сериал в портфолиото си

...
Тази пролет bTV ще излъчи най-новия сериал в портфолиото си
Коментари Харесай

Нов български сериал събра Руши Видинлиев и Весела Бабинова

Тази пролет bTV ще излъчи най-новия сериал в портфолиото си - " Мен не ме мислете ", чийто фотоси към този момент започнаха. Участие в най-новата продукция ще вземат Руши Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и други

Продукцията слага на фокус проблемите, страстите и въпросите на актуалния човек, като ги сервира по неповторим метод – посредством майсторско съчетание на комизъм и драма, вълнуващи сюжети и мощни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази.



" В основата на историята е конфликтът на два свята – този на елементарните хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които лимитират тяхната опция за развиване, и този на хората с материални благоприятни условия, които постоянно се оказват в клопката на пристрастеностите, посредством които компенсират личностните и духовните си неналичия . Сериалът ще грабне и с невероятната игра на неповторими български артисти, някои от които гастролират на дребния екран за първи път ", разяснява Христо Хаджитанев, шеф " Програма " в bTV Media Group.



" Мен не ме мислете " споделя на феновете историята на една невероятна разведена жена, която постоянно търси справедливостта и съумява да стои с високо вдигната глава, без значение от проблемите, които я преследват непрекъснато. Стремежът ѝ за истина я вкарва в чести спорове с околния свят, което ще се промени с появяването на нов мъж в живота ѝ – цялостна диаметралност на всички нейни правила и упования.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР