Тази прогноза се отнася за родените през 9-11 януари; 9-11

...
Тази прогноза се отнася за родените през 9-11 януари; 9-11
Коментари Харесай

ПРОГНОЗА ЗА 2018 за родените през 9-11 януари; 9-11 април; 11-13 юли; 12-14 октомври

Тази прогноза се отнася за родените през 9-11 януари; 9-11 април; 11-13 юли; 12-14 октомври на всяка една година. През 2018 година Плутон ще бъде в съвпад, площ или съпротива към вашето рождено Слънце.

Плутон е най-бавната планета от всички планети на нашата слънчева система. За да премине през целия зодиакален кръг са нужни към 248 години. Във всеки знак той се задържа от 13 до 30 години. В сегашното време Плутон се движи в символ Козирог от 27 ноември 2008 година и ще остане до януари 2024 година. Промените, които тази планета предлага, от време на време принудително, постоянно са доста огромни и значими. Когато образува своите напрегнати аспекти (съвпад, площ, опозиция), значи, че вашето „ Аз” е съзряло и сте подготвени за промяна на личността. Позволете на цялото благосъстояние на вашата персона да се прояви. Не се плашете от тъмните страни на своята душа, а ги трансформирайте, с цел да постигнете персонална мощ.

През 2018 година би трябвало да преразгледате коренно живота си и всичко, което е разочароващо и отживяло да поправите, да внесете промени или да се освободите от него. Това може да визира разнообразни сфери на живота ви – брак, всевъзможни взаимоотношения, работа, нещо друго. Може да изпитате отчаяние, което цели да ви обърне към същинските ви потребности и стремежи. Ако в предишното сте трансформирали вашите идеали, може би сте пожертвали нещо или сте работили от боязън или заради егоистични подбуди, в този момент е време да се обърнете към себе си и да приемете всички свои аспекти на личността, да приемете всички свои слаби и мощни страни. Ще би трябвало да се занимавате със самоанализ, да се приемете напълно и да се освободите от всичко ненужно в живота ви. Често Плутон се стреми да ви подтикне да осъзнаете капацитета си, който ви е даден при раждането и по някаква причина не е бил употребен. Например човек откакто половината си живот се е опирал на колегата си или родителите си, може да стане в този момент самостоятелен. В този случай Плутон може да отдели индивида от тези хора, които са служили до момента като негова опора и той да реализира самостоятелност и убеденост в себе си. Ако човек има недостатъци, само че се пробва да не ги вижда или не желае да ги признае, пробва се да "поддържа " общоприет облик на "силна личнос " през целия си живот, в този случай Плутон също ще сложи човек на своето "истинско място ". Възможно е да зародят обстановки, в които той ще би трябвало да осъзнае тези свои недостатъци и да се одобри подобен, какъвто е.

При такива напрегнати преноси на Плутон човек може да изпадне в тежко психическо положение, с изключение на отчаяние, да стигне дори до меланхолия. Тези положения са резултат от самозаблуди в предишното. Фактът, че нещо е било издигнато върху „ гнила” основа, която Плутон в този момент желае да унищожи. Има заплаха да бъдете въвлечени в обстановки, в които ще вложите цялата си пристрастеност, на която сте сопсобни и ще желаете да запазите нещо непременно, да подчините, да манипулирате, да властвате или да си отмъстите на някого за нещо.

Бъдете внимателни и не се оставяйте на такива мании и усеща, не се опитвайте да разрушите нечий живот. Ще би трябвало да пандизите остарели глави от книгата на живота си, защото към този момент сте израснали на по-високо равнище. Ако се вкопчите в предишното, измененията могат да бъдат доста мъчителни. В най-лошия вид, в случай че с всички сили се противопоставяте на измененията, Плутон може да донесе суицидни мисли (мисли за самоубийство, прекарване за тежка безизходност или виновност, обществено оттегляне, превъзбуденост).

Транзитите на планетата не приканват човек към гибел, а изискват вътрешна промяна – гибел на някои негови остарели и отрицателни вярвания и възгледи. Промените могат да бъдат съпоставени с хирургическа интервенция. В началото е доста мъчително, след това става по-лесно. Необходимо е да се освободи сила за нов живот, за нови прекарвания, нов опит. В позитивен смисъл Плутон посредством преноса си към Слънцето, ви зарежда с мощен енергиен капацитет и можете да извършите такива дейности, които по-рано сте смятали за немислими. Може да нарасне вашата значителност и известност, изключително в случай че сте обществено дейна персона и сте в положение да поемете отговорност за живота си. Ще можете да укрепите волята си и да осъзнаете своята духовна мощ. Това позитивно въздействие на Плутон ще бъде по-важно за Козирозите, тъй като Плутон прави аспект съединяване със своето Слънце. При Рак, Овен и Везни, преносът на Плутон евентуално ще провокира известно напрежение, те ще би трябвало да положат повече старания, с цел да стабилизират живота си.

При съвпад на Плутон към рожденото ви Слънце (9-11 януари Козирог) ще покажете огромна мощ на волята. Може да се издигнете като водачи в някоя общественост или да се заемете със самоусъвършенстване. Много хора при този пренос пристъпват към коренни промени с дълготрайни последици за себе си и другите. За някои хора този пренос се явява мощно полов подтик, който може да докара до увеличение на броя на любовните връзки, прояви на полова ревнивост и интриги. Често се усилват интуитивните качества. Някои хора стигат до бездънен свръхестествен опит, стартират да се интересуват от въпроси свързани с живота и гибелта.

При квадрат на Плутон към рожденото ви Слънце (9-11 април и 12-14 октомври) Може да станете груби и безсърдечни към децата или сътрудниците си, появява се предпочитание за властване над другите, може да се появи нападателно полово държание и мощна ревнивост във взаимоотношенията. Животът може да бъде опустошен от сили, независещи от персоналната ви воля. Изникват нови посоки в живота. Скрити рискове или задкулистни дейности могат да навредят на индивида.

При съпротива на Плутон към рожденото ви Слънце (11-13 юли) Хора с подобен пренос се пробват да господстват, принуждават или да трансформират другите или противоположното – да станат обект на такова държание. Такъв пренос провокира проблеми с властта и престижа. Могат да зародят проблеми с взаимоотношенията, в областта на бизнеса, застраховки, завещание, полови спорове в съпружеските и любовните връзки. Любовните връзки могат да бъдат лимитирани. Важно е да изградите вярно отношение към децата и да не сте прекомерно строги с тях, както и да не прибягвате до свирепост. Трябва да избягате упорството и импулсивността. Положителното въздействие от този пренос е, че може да постигнете градивни достижения и самоусъвършенстване.

Значението на измененията през 2018 година, евентуално ще можете да осъзнаете след години. Под въздействие на събитията, в бъдеще вие ще преоцените и измените своите нормални психически стандарти. Добре е да се заемете със самоанализ, разнообразни духовни практики, които да ви оказват помощ да се освободите от страховете си, да развиете убеденост или да се обърнете за помощ към психолог, доктор хомеопат. Промените могат да бъдат сложни и мъчителни за вас, в случай че в наталната ви карта Плутон заема неподходящо състояние и дружно с преноса на Плутон има и други напрегнати въздействия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР