Тази предизборна кампания агитацията на ДПС в най-ключовите за партията

...
Тази предизборна кампания агитацията на ДПС в най-ключовите за партията
Коментари Харесай

Централният лъч на ДПС тръгна на обиколка

Тази предизборна акция пропагандата на Движение за права и свободи в най-ключовите за партията обитаеми места е водена от " Централен избирателен лъч ". По традиция ръководен от водача на партията Мустафа Карадайъ.

В първия ден на акцията, през вчерашния ден, е почнала и първата обиколка на централния лъч, оповестиха от пресцентъра на партията във фейсбук профила си. Като разпространиха и фотография от заминаването с рейс, тръгнал от централата на Движение за права и свободи. Подробности накъде се е отправил лъчът и кои са първите му спирки обаче не се дават.

За тези локални избори девизът и обещанието на Движение за права и свободи пък ще е " Власт за хората! ", се схваща от известието. А рейсът всекидневно е брандиран с партийното лого и номера на групировката в бюлетината - 55.

" Кандидатите на Движение за права и свободи имат ясна визия и стратегия за развиване на общините, за качествено по-добър живот на българските жители. Нашите претенденти знаят, че властта служи за решение на проблемите на хората. Нека идните избори са сцена за борби на стратегии и платформи. Местната власт е най-близо до хората, по тази причина бъди виновен, гласувай за Движение за права и свободи ", гласи пък късото предизборно послание на Карадайъ, оповестено в " Ютюб " (YouTube) профила на партията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР