Тази позиция общинският съветник от ВМРО и председател на групата

...
Тази позиция общинският съветник от ВМРО и председател на групата
Коментари Харесай

Патриотът Контрера от ВМРО: Г-жо Фандъкова, защо влизате в джендърски пропаганди?

Тази позиция общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация и ръководител на групата в СОС " Патриоти за София " Карлос Контрера изрази в формалната си фейсбук страница късно нощес. Тя е предизвикана от информацията, че Столична община публично ще поддържа тазгодишното издание на София Прайд и предшестващия го маратон. Новината идва след среща на столичния кмет Йорданка Фандъкова с представители на организациите GLAS, Действие, Билитис и Българският хелзинкски комитет (БХК).

" Днешният ден би трябвало да бъде запомнен с това, че Столична община, за жалост, клекна и стана съизвършител в безумието " София прайд”. Ако се има вяра на изявленията, Столична община изрече поддръжка за тазгодишния гей церемониал на среща с така наречен уредници, БХК и един бюлюк гей организации. Категорично стачкувам и не одобрявам общината да поддържа и да се замесва в гей агитация. Явно някой пиар е дал съвет, че това е верен ход - е, не е! И съм сигурен, че обществото не приема институции на локалната власт да легитимират гей парада и всичките му там джендърски попълзновения! "

Патриотът Карлос Контрера и Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване от години се борят за забраняването на София Прайд. Миналата година Контрера изиска и информация какъв запас на полицията коства сходно показно и провокативно събитие. Оказа се, че всяка година броят на служителите на реда и надлежно на финансите, които се отделят, доста нарастват. Тази година, заради планувания и маратон през май и шоу стратегия по време на самия Прайд, униформеният състав на полицията ще се наложи да бъде подсилен. Това са пари, които влизат в бюджета от налозите на хората. Същите тези хора, които изрично обявиха, че са срещу джендър пропагандата, обществен, трети или каквито ида било пол - друг от естествено откритите мъжки и женски. Искаме да напомним и още нещо – гей шествието през 2017 година обруга и обичайните кукерски маски, като с това се подигра с културното и историческо завещание на България.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР