Тази показност, даже бих казал бруталност, с която бе проведена

...
Тази показност, даже бих казал бруталност, с която бе проведена
Коментари Харесай

Адвокат: Ясно е, че главният прокурор има проблем с президента

Тази показност, дори бих споделил грубост, с която бе извършена онази акция на прокуратурата в президентството, тази проява на мощ и права няма по какъв начин да бъде призната от обществото. Не разбирам какъв тъкмо е казусът на основния прокурор с президента, та стартира да го нападна още от първия ден. Такова мнение изрече ръководителят на Висшия адвокатски съвет Людмил Рангелов в изявление за Нова телевизия.

Според юриста с обществените си изяви и демонстрациии прокуратурата погазва презумпцията за непорочност.

Границата, която не трябва да се прекрачва, е задоволително ясно обрисувана в една инструкция на Европейския парламент и Съвета на Европа. Именно с подобен предмет на споразумяване се лимитира нарушаването на презумпцията за непорочност, изясни той.

Прокурори от Спецпрокуратурата скочиха на Радев поради желаната оставка на Иван Гешев

На въпрос дали е допустимо всички юристи в страната да разгласят национална стачка и по този метод да провокират блокаж на правосъдната система Людмил Рангелов призна, че такава концепция набира от ден на ден поддръжници, само че надали ще се осъществя, защото по думите му наподобява необикновено 14 000 юристи да мислят по един и същи метод.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР