Тази пандемия не е по-голяма от други подобни епидемии от

...
Тази пандемия не е по-голяма от други подобни епидемии от
Коментари Харесай

Д-р Първанова: Всеки ден у нас от цигари умират 191 души, а от COVID-19 умряха 146 души. Това са сметките

Тази пандемия не е по-голяма от други сходни епидемии от последните 20 години. Всъщност смъртността не е по-висока от сезонния грип. Това съобщи в студиото на "Лице в лице " по bTV доктор Антония Първанова  Антония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „ Гео Милев” с британски и.

,,Много въпроси остават висящи, изключително прави усещане, че се спекулираше с пик, който някак постоянно тичаше пред нас. Този пик в международен мащаб беше някъде към 10-и април, при нас този пик не го догонихме. Другото е, че прекалено много се играеше със статистиката. Представяха се данни за последните няколко дни и седмици в безспорна стойност. На процедура ние бяхме в една група с страните от някогашния социалистически блок във връзка с брой умряли от коронавируса'', разяснява доктор Първанова.

,,За целия интервал от тези три месеца в България има 146 умряли души и моите съболезнования към околните им, единствено че всеки ден в България умират 191 души поради цигари. Това са сметките'', счита тя.

Доц. Мангъров: Сутрешните осъществявания на Щаба е хубаво към този момент да спрат

,,През цялото това време аз не видях дейната позиция на епидемилозите, а в такива случаи би трябвало да се работи с професионалисти'', показа още доктор Антония Първанова  Антония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „ Гео Милев” с британски и и изрази мнение, че отговорността за всяването на суматоха измежду хората би трябвало да се потърси на първо време от СЗО.

,,Паниката е за слабите хора, мощните знаят по какъв начин да не плашат другите и да ги водят'', добави в умозаключение доктор Първанова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР