Тази отвара чисти белите дробове и подсилва имунитета Невероятната сила

...
Тази отвара чисти белите дробове и подсилва имунитета Невероятната сила
Коментари Харесай

Тази отвара чисти белите дробове и подсилва имунитета

Тази запарка чисти белите дробове и укрепва имунитета

Невероятната мощ на тази запарка е известна още от антични времена! Струва си да опитате! Имунната система се състои от няколко органа и тъкани в организма и те се бият дружно с бактериите и вирусите.

Белите дробове също са един от най-важните органи и са виновни за снабдяването и съхранението на О2, до момента в който отстраняват въглеродния диоксид от организма през носа. Ако носът е запушен поради слуз, това може да засегне и белите дробове.

По този метод, с цел да извършите имунитета мощен, би трябвало непрекъснато да се грижите за него. Предлагаме ви магическа напитка, която подтиква и укрепва имунната система. Еднакво добра е както за деца, по този начин и за възрастни!

Натрупването на слуз се предизвиква от алергии, настинки, вируси. Това се трансформира в сериозен проблем, в случай че продължава и се появят зеленикави храчки и кръв, смесена със слуз. Това значи, че нещо не е наред с белите дробове и би трябвало да се обърнете към доктор.

Тази напитка ще подкрепи укрепването на имунната ви система и ще почисти белите дробове от слуз.

Необходими са ви овес, мед и вода. Измийте 1 чаша овес с вода и залейте с 1 чаша вряла вода, оставете да престои в продължение на 5-7 часа, по-късно прибавете още 1 чаша вряла вода и поставете на муден огън да се вари за 1-2 минути. Покрийте и накиснете за 30-40 минути, по-късно прецедете.

Добавете 1 чаша натурален мед към отварата и разбъркайте добре. Прелейте в стъклен съд и съхранявайте в хладилника.

Пийте по 30-40 мл. от тази напитка на празен корем.

Трябва да продължите да вършиме това в продължение на 40 дни. Направете отмора за 15 дни и повторете още веднъж за 40 дни. Не пропускайте банкет.

Вашата имунна система ще бъде задоволително мощна, с цел да се бори против всевъзможен тип вируси и бактерии.

Тази напитка изцяло отстрани образуването на непотребна слуз в гърлото и белите дробове. Белите дробове ще бъдат почистени от слузта и ще работят с цялостния си капацитет, като доставят задоволително О2 на вашите кафези.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР