Тази около 4:15 ч. в Царево се е разиграл екшън

...
Тази около 4:15 ч. в Царево се е разиграл екшън
Коментари Харесай

Екшън с пистолет, 100 лева и BMW

Тази към 4:15 ч. в Царево се е разиграл екшън като на филм. Младеж е насочил револвер към главата на собствен връстник и му изискал 100 лева, съобщи " Флагман ".

Сцената се разиграла на улицата сред дискотека „ Хасиенда “ и бар „ Барчето “, като защитата на първия обект видяла протичащото се и позвънила в полицията.

Младият „ стрелец “ с револвера ограбил 100-те лв., след което се качил на BMW 330 със софийска регистрация и напуснал мястото с мръсна газ.

В резултат на бързите полицейски дейности в местността „ Тарфа “ край Лозенец е открит лекият автомобил. Той се употребил от мъж, обитаващ вила в тази околност. Със съдействието на чиновници от бранш „ Специализирани полицейски сили “ при ОДМВР-Бургас са арестувани и тримата жители на вилата – всички от София на възраст от 18 до 20 години.

Съпричастността на всеки от тях към осъществения въоръжен обир се обяснява от чиновници на РУ-Царево. Осъществени са голям брой процесуално-следствени дейности – претърсен е жилището, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци и потърпевшия, осъществено е различаване и други По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР