Тази нова година ще бъдете най-честната версия на себе си,

...
Тази нова година ще бъдете най-честната версия на себе си,
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: КОЗИРОГ

Тази нова година ще бъдете най-честната версия на себе си, Козирог.

Сатурн, планетата на разпоредбите и регулациите, както и ръководещата ви планета, ще останат във вашия знак до края на 2019 година Пръстенната планета ще ви насърчи самоуверено да изразите както позитивните, по този начин и негативните качества, свързани с вашия знак. Не забравяйте, че всичко е обвързвано с салдото - стремежът към съвършенство е хубава концепция, само че също по този начин е и чудесно увещание да се чувствате комфортно с вашите бодливи страни. Да ги осъзнаете ще ви помогне да ги контролирате.

На 7 март, Уран, вашата персонална планета с пари ще се движи от четвъртия ви дом на дома и фамилията към вашия пети дом на творчество, същинска обич и деца. Това придвижване ще донесе своите провокации (и няколко непредвидени промени, без съмнение), само че в последна сметка ще излезете на върха и по-силни, Козирози!

КАРИЕРА

Вашата финансова планета, Уран, се придвижва към обвързвания с парите Телец, на 7 март. Той ще ви помогне да установите по-голяма непоклатимост в методите, по които печелите, пестите и харчите. Определено ще почувствате, че връзката ви с парите се трансформира, когато Уран остави огнения Овен. Неговият ход също ще ви даде време за увеличение на творчеството и нововъведенията!

Вашата планета на кариерата, Венера, се движи непосредствено през цялата година, и с висока скорост. През 2019 година тя ще сменя домове 16 пъти, което може да ви замае леко. Но до момента в който се движи през всеки знак, тя ще ви помогне да развиете и усъвършенствате работата си от съвсем всеки ъгъл. Пригответе се да се чувствате още по-добре в работата си.

ЛЮБОВ

Ако мислите да разширите фамилията си, преместването на Уран в петата ви къща може да докара до няколко нови лица в живота ви през идващите седем години. Упражнявайте самообладание, защото смяната идва с провокациите в нея. Планетата ви за обич, Луната, ще претърпи две събития на затъмнение тази година. Ако имате връзка, тези лунни затъмнения ще ви оказват помощ да зададете по-твърди граници, там където имате потребност от тях. Ако сте неженени, ще научите повече за това по какъв начин желаете да бъдете третирани и какво ви би трябвало от обичания сътрудник.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР