Тази нощМосква беше подложена на масирана атака от дронове, заяви

...
Тази нощМосква беше подложена на масирана атака от дронове, заяви
Коментари Харесай

Москва е атакувана с дронове през нощта

Тази нощМосква беше подложена на масирана офанзива от дронове, съобщи кметът на съветската столица Сергей Собянин.

Според него това са били украински дронове. Собянинтвърди, че пет от тях са били свалени в региона на Наро-Фоминск (50 км до външния транспортен пръстен на Москва), Одинцово (западното предградие на Москва), Подолск (южното предградие на Москва), Раменско (югоизточното предградие на Москва).

В същото време губернаторът на Московска област разгласи, че са регистрирани вреди на къщи, само че няма починали и ранени, съобщи УНИАН.

Московските летища Внуково и Домодедово бяха краткотрайно затворени през нощта.

Кметът наруската столица добави,че безпилотните самолети наподобява са летели от югозапад - видяни са в Брянска, Калужка и Тулска област. По думите му там са били прихванати няколко дрона.

Общо, съгласно съветските медии, през нощта са били свалени 11 безпилотни летателни апарата, а други 9дроновеса били свалени от съветската Противовъздушна отбрана сутринта над територията на Московска, Тулска, Калужка и Брянска област.

Освен това над Туласа свалени два безпилотни летателни апарата, а отломките на един от тях се допуска, че са блъснали жилищна постройка. По-късно стана известно, че дронът в действителност се е разрушил във висока постройка в Тула. Експлозията е развалила балкон на 12-ия етаж и е избила няколко прозореца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР