Тази нощ се върнах от Гърция, претърсихме пограничните селища, така

...
Тази нощ се върнах от Гърция, претърсихме пограничните селища, така
Коментари Харесай

Братът на потъналия вдън земя през декември Александър заплете още по-голяма мистерия с изчезването му

Тази нощ се върнах от Гърция, претърсихме пограничните селища, по този начин както направихме и в Македония, откакто дойде сигнал, че е видян в едно от селата там.

Питаме, търсим, разпитваме само че няма никаква диря към този момент втори месец, това което хората споделят, по тъкмо едно момиче от Първомай, което го е видяло очи в очи на 30 декември, че е приличал на човек, който се укрива, бяга от нещо и се крие, това сподели за Struma. com братът на мистериозно изчезналия Александър Заков от Петрич, от който няма диря повече от 2 месеца.

Според Борислав Заков е безусловно невероятно брат му да се е самоубил. По-скоро е податлив да има вяра, че е избягал и бяга от нещо, само че не знае от какво.

Не е бил обвързван със секти или някакви съмнителни организации, работил е в София като ветеринар, прибрал се в Петрич и по нищо не е личало, че има някакви терзания.

Борислав е тръгнал да търси в Гърция защото доста скоро откакто е липсващ телефонът му е засечен на билото на Беласица.

„ Ние сме на три граници, по тази причина търсим и в Гърция и в Македония, откъдето пристигна сигнал, че е засечен в едно от пограничните села. Организирахме се, търсихме, само че без резултат. В последните 25 дни не сме получавали сигнали “, добави Борислав, който твърди, че локалната полиция оповестила брат му за общодържавно търсене.

„ Свързах се с Интерпол, споделиха, че ще изискат от полицията да го разгласи за интернационално търсене, само че дали е пристигнало писмо, не знам. Нещо доста необичайно става, като търсихме в Македония, разбрахме, че в селата към Струмица единствено за 2 седмици са изчезнали 10-15 младежи “, сподели още Борислав.

Близките няма да се откажат, доброволците в търсенето стават все по-малко, а от Александър няма диря.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР