Тази нощ отвлеченият син на бизнеснемена Тони Златков беше намерен

...
Тази нощ отвлеченият син на бизнеснемена Тони Златков беше намерен
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Разказ на бизнесмена Тони Златков за отвличането на сина му! Ето и първите думи на Адриан...

Тази нощ отвлеченият наследник на бизнеснемена Тони Златков беше открит жив и здрав. „ В положително здраве е, само че има потребност от почивка”, съобщи Тони Златков.

"Той няма никаква визия къде е бил. Шокът за цялото ни семейство е доста огромен, не искахме да го натоварваме с спомагателни въпроси ", съобщи още предприемачът. Той удостовери, че отвличането е било за откуп.

"Нямам право да приказвам дали са платени пари за откуп, скърбя ", сподели той и посочи пред Българска национална телевизия, че "с похитителите е имало връзка ".

Снощи похитителите са изоставили сина на предприемача на пътя за "Панчарево ". Той е бил освободен малко след 20 часа вечерта. Адриан Златков потърсил помощ от преминаваща кола, която го е качила и го е закарала до бензиностанция, откъдето младежът е потърсил помощ. Там незабавно е пристигнал татко му, както и полиция.

По същото време изходите на София и регионът към Младост и "Околовръстно шосе " са били цялостни с полиция. Полицейски коли са проверявали колите наред.

Адриан е бил на разпит в полицията.

"Добре съм! Здрав съм ". Това са първите думи, които младият предприемач споделил на криминалистите. Той е споделил, че не е могъл да запомни добре физиономиите на похитителите, тъй като са били с маски, зад които са крили мутрите си. По тялото му не са открити забележими следи от принуждение. Бил е облечен в спортни облекла. Вероятно от основание за сигурността си, Адриан ще бъде по-пестелив в обясненията си от тук нататък.

"Няма данни за заплатен откуп. Мотивът за отвличането към този миг остава неразбираем. Работата по случая продължава, макар че момчето е намерено невредимо ", врърдят от Министерство на вътрешните работи.

В последните минути обаче самият бизнеснен направи самопризнание,че е заплатен откуп за свободата на сина му. Това заяви Блиц.

"Аз персонално водих договаряния. Не мога да разясня елементи, само че не е обвързвано с моя бизнес. Той е бил доста объркан ", съобщи Златков. Той сподели още, че парите са били дадени в събота и на идващия ден похитителите са го пуснали.

Припомняме,че Адриан Златков бе похитен на 30 август т. година от село Герман, където той живее с родителите си. Оттогава до момента по този начин и не бе доказана информацията, че похитители са се свързали с бащата и са поискали откуп. До последно, обаче, се твърдеше, че са желани 3 млн. лева Самият Тони Златков отхвърли тази информация.

Преди дни се появи и друга версия за това, че бащата е влезнал скрито, без знанието на полицията, по отношение на похитителите и, че събира пари, с цел да ги заплати. От самото начало на отвличането се заприказва, че е действано извънредно професионално. Бандитите са причакали сина на предприемача на излизане от вкъщи му, знаели са разписанието му и са избрали такова място, в което няма наблюдаване.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР