Тази нощ на Курската гара в Москва е станал масов

...
Тази нощ на Курската гара в Москва е станал масов
Коментари Харесай

Загинал фен в масов бой между фракции на ЦСКА

Тази нощ на Курската гара в Москва е станал всеобщ пердах сред почитатели на локалния ЦСКА, осведоми Mash.ru. В борбата са се присъединили две фракции от агитката на ЦСКА (Москва), а освен това конфликтът е бил доста сериозен. Част от почитателите са пристигнали с влака от Санкт Петербург или градове по линията. Общо групировките са се подготвяли за пътешестване до Нижни Новгород, където ще се състои срещата за Суперкупата на Русия против Локомотив (Москва).
Няма изясненост за повода, довела до този тежък случай. Но представителят на полицията Елена Марковская декларира, че тяхната информация е за непринудено зародил спор, още на гаровата площадка, сред двата фенклуба.
В резултат на багра е умрял 30-годишният Игор Соколовски, а органите на реда към този момент са стартирали досъдебно произвеждане и водят следствие. Други двама са с доста съществени контузии и са признати в болница. Достъпните интернет-канали на почитателите на ЦСКА (Москва) за момента не дават още информация за повода или за самия случай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР