Тази нощ Лос Анджелис е арена на най-интересния боксов сблъсък

...
Тази нощ Лос Анджелис е арена на най-интересния боксов сблъсък
Коментари Харесай

Ето къде може да гледаме боксовото зрелище Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри

Тази нощ Лос Анджелис е сцена на най-интересния боксов конфликт до края на годината, а може би и въобще през актуалната година. Един против различен се изправят непобедените Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри , като американецът е считан за сериозен любимец против " краля на ромите ", който даже се беше отказал от бокса, откакто лишиха купите му поради приложимост на опиати.
Бронзовия бомбардировач е в невероятна форма в последните си мачове, а като цяло в кариерата си има 40 мача, 40 победи, от които цели 39 са с нокаут. С нокаут той завоюва и последния си дуел, който беше и против най-сериозния противник досега в кариерата му - Луис Ортиз.
Фюри имаше тежки години след успеха си над Владимир Кличко, само че наподобява на прав път в офанзивата си към върха в тежка категория на международния бокс . Той завоюва два мача откогато се завърна, само че съгласно доста анализатори е прекомерно рано да се бие с толкоз тежък противник. Въпреки това тази нощ ще разберем дали Фюри е изцяло подготвен да се бие за купите на Уайлдър и Джошуа.
Битката сред двамата е тази нощ - вижте къде може да гледате Уайлдър - Фюри в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР