Тази нощ, към 01.37 часа, е получен сигнал от болнично

...
Тази нощ, към 01.37 часа, е получен сигнал от болнично
Коментари Харесай

Баща и син пристигнаха в болница наръгани, младият мъж почина

Тази нощ, към 01.37 часа, е получен сигнал от болнично заведение, че татко и наследник - на 66 и 39 години от град Сливен, с прободни рани, са признати за лекуване. Това оповестиха от ОДМВР-Сливен.

Малко по-късно младият мъж е умрял. Незабавно са стартирани оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности, извършени под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен, в границите на които криминалистите открили причинителя на закононарушението - 33-годишен локален гражданин, който откакто избягал от мястото на престъплението, направил опит да се укрие.

Мъж опита да убие различен - наръга го неведнъж с нож

При подхванатите дейности по задържането му, длъжностен автомобил със специфичен режим на придвижване, е блъснал ненадейно изскочило куче на пътното платно. Незабавно към мястото е изпратен екип на Пътна полиция и е подаден сигнал до дежурен в община-Сливен за изпращане на ветеринарни експерти.

Мъжът е отведен в РУ-Сливен и арестуван с полицейска мярка до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР