Тази нощ градът на ангелите Лос Анджелис стана свидетел на

...
Тази нощ градът на ангелите Лос Анджелис стана свидетел на
Коментари Харесай

Фюри показа истинска класа и невиждана воля, но беше ограбен срещу Уайлдър

Тази нощ " градът на ангелите " Лос Анджелис стана очевидец на един от най-интересните дуели международния бокс . Шампионът на WBC Дионтей Уайлдър прати два пъти в нокдаун индивида, прекратил 8-годишната надмощие на Владимир Кличко на кръга, Тайсън Фюри , само че като по знамение британецът съумя да се изправи в 12-ия рунд след жестоки удари на противника си.
В последна сметка, съдиите не стигнаха до единомислещо решение, като в последна сметка дуелът беше провъзгласен за еднакъв, макар че съгласно всички експерти Тайсън Фюри трябваше да завоюва мача, откакто взе по-голяма част от рундовете. По този метод Дионтей Уайлдър резервира купата си, само че ще би трябвало да премине и през реванш, откакто не беше избран победител.
Тайсън Фюри беше надалеч от върховата си форма, само че сподели невертно технична игра и страхотна игра в отбрана, с която тотално разруши играта на Бронзовия Бомбардировач. Считаният за най-точен боксьор сполучи на под 20% от вършиме си удари и се показа надалеч от най-хубавото, което може, само че това се дължеше напълно на обстоятелството, че Фюри го държеше на чудесно разстояние и съумя да му нанесе загуби в съвсем всички рундове, отвън тези, в които Уайлдър съумя да прати в нокдаун своя противник.
Впечатляващо беше изправянето на Фюри в 12-ия рунд. Уайлдър вкара десен прав в тила на Фюри, а по-късно го просна с удар с лявата ръка. Фюри не помръдна в първите 5 секунди, само че съумя да се изправи. Подробности за мача Дионтей Уайлдър - Тaйсън Фюри четете Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР