Тази нощ градът на ангелите Лос Анджелис е арена на

...
Тази нощ градът на ангелите Лос Анджелис е арена на
Коментари Харесай

Бокс в тежка категория НА ЖИВО: Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри

Тази нощ " градът на ангелите " Лос Анджелис е сцена на една от най-интересните борби в международния бокс - първенецът на WBC Дионтей Уайлдър се изправя против индивида, прекратил 8-годишната надмощие на Владимир Кличко на кръга, Тайсън Фюри .
Срещата сред двата е в емблематичната зала " Стейпълс Сентър ", а залогът - купата на WBC и опция за мегадвубой против Антъни Джошиуа и сливане на всички трофеи в тежка категория. Двубоят е с начален час след 05:00 българско време и може да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тaйсън Фюри в Sportlive.bg .
ЗАГРЕЙТЕ ЗА МАЧА С ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ:
Къде може да гледате Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри?
В какъв брой часа стартира мачът Уайлдър - Фюри ?
Екстремната промяна на Тайсън Фюри (СНИМКИ)
ФЮРИ ПОКАЗА, ЧЕ ЗНАЕ И ТАЙНИ ЗА УАЙЛДЪР: РАЗБРАХ, ЧЕ НЯКОЙ ДВА ПЪТИ Е БИЛ СВАЛЯН Пожарна охрана ВРЕМЕ НА СПАРИНГ С КЛИЧКО
ВИДЕО: Припомете си по какъв начин Фюри смачка Кличко от пердах
Стряск ащата закана на Фюри към Уайлдър след кантара
Единственият боксьор, против който са се били и Уайлдър, и Фюри (ВИДЕО)
Бруталните нокаути на Фюри и Уайлдър (ВИДЕО)

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Това е първият дуел от срещата Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър, в която се изправят непобедени боксьори на най-високо ниво. Дионтей Уайлдър е извънредно безапелационен след 40 победи в 40 мача, като цели 39 от триумфите му пристигнаха след нокаут. Последният му дуел против Луис Ортис беше и един от най-впечатляващите в кариерата му - нокаут в 10-ия рунд, само че безапелационна доминация през цялото времетраене на дуела.
Далеч по-интересна обаче е визитката на Тайсън Фюри. Той победи Владимир Кличко в опичен дуел през 2015 година, само че по-късно удари дъното - стартира да използва опиати и изпадна в тежка меланхолия. За благополучие, един от най-техничните боксьори преодоля тези проблеми и още веднъж се завърна на кръга, записвайки две следващи победи против непретенциозни противници. Очакваше се той да се приготвя още най-малко година преди да се изправи против най-хубавите в тежка категория, само че не устоя на опцията още веднъж да се бие за купата.
Британецът е претърпял същинска промяна спрямо преди към година, когато беше над 150 кг. Сега той е " едвам " 116, само че въпреки всичко е с цели 20 повече от Дионтей Уайлдър, който наподобява във върхова физическа форма. Фюри обчен икога не е блестял с физика, а с боксови умения, които ще би трябвало да покаже, в случай че желае даже да затрудни абсолютния любимец в мача.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР