Тази нощ е бил запален трети автомобил, собственост на семейството

...
Тази нощ е бил запален трети автомобил, собственост на семейството
Коментари Харесай

Запалиха трета кола на зам.-кмета на Лом

Тази нощ е бил разпален трети автомобил, благосъстоятелност на фамилията на заместник-кмета на Лом Валентин Евтимов, научи осведомителна организация BulNews.bg. Преди седмица в крайдунавския град изгоряха други две коли на общинаря, като беше изработен и опит да бъде запалена къщата на шефа на общинската компания „ Чистота “.

Тази нощ пламъците избухнали върху лекотоварен камион "Форд Транзит ", който се употребява от Светлин Евтимов. Той е брат на зам.-кмета на общината. Огънят бързо обхванал возилото и до момента в който огнеборците дойдат, предната част с мотора изгоряла. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Подпалвачите се търсят.

Припомняме, че в понеделник против вторник незнайни пиромани възпламениха други два автомобила – „ Фолксваген Кади “ и „ Ауди “, благосъстоятелност на зам.-кмета по строителството и брачната половинка му. 24 часа по рано хвърлиха запалителна течност върху къщата на Валери Пишийски, който е началник на сметосъбирането в общината. Тогава той съобщи, че не е получавал закани и няма спор с никого.
Има връзка сред трите палежа, настояват криминалисти от Лом. Засега обаче липсват задоволително следи и без помощта на потърпевшите мъчно могат да се открият причинителите и поръчителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР