Тази неделя в Темата на NOVA авторите Владимир Сиркаров, Кузман

...
Тази неделя в Темата на NOVA авторите Владимир Сиркаров, Кузман
Коментари Харесай

„Икономика под карантина“ в „Темата на NOVA”

Тази неделя в „ Темата на NOVA ” създателите Владимир Сиркаров, Кузман Илиев и операторът Росен Илиев описват по какъв начин на фона на страха от болестта и физическите ѝ измерения, стартира да боледува стопанската система. Болест, която може да продължи по-дълго от ковид.

Пандемия, война, естествено злополучие или различен външен фактор не може да провокира трайна рецесия, а единствено краткотрайна промяна. Въпросът обаче е дали пандемията ще отключи действителната рецесия, която мнозина предричаха и преди нея? Ще е съумеят ли бизнесмените да се приспособяват? Могат ли да са гъвкави или ударът ще е прекомерно мощен? Бизнесът изиска поддръжка от страната, само че дребните бизнеси към този момент „ дишат “ затруднено. Как страната ни ще се оправи с пандемията и цялостната карантина единственото решение ли е на казуса? Отговорите на тези и други въпроси може да очаквате тази неделя след централната емисия вести.

Ако погледнем от друга позиция, рецесията постоянно е лекуването на болния стопански организъм. Дали, в случай че подходим вярно може да излезем по-силни и като стопанска система, и като съвременно и солидарно общество? В последна сметка рецесията е болестен стадий, от който би трябвало да излезеш, а не да се скриеш.

Вижте разнообразни гледни точки за пандемията и по какъв начин тя въздейства на международната стопанска система, какво можем да чакаме, кои бизнеси ще претърпят срив и какви са изходите от една възможна рецесия, тази неделя 22 март след централната емисия вести.

Гледайте „ Икономика под карантина “ в „ Темата на NOVA “ тази неделя, 22 март , незабавно след централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР