Тази неделя в специалното издание на Стани богат от 20:00

...
Тази неделя в специалното издание на Стани богат от 20:00
Коментари Харесай

Мария Силвестър става първата жена водещ на Стани богат в Източна Европа

Тази неделя в специфичното издание на " Стани богат " от 20:00 до 22:00 ч. на стола на Михаил Билалов ще бъде Мария Силвестър. Така тя ще стане първата жена водещ на формата в Източна Европа.

„ Водила съм какво ли не, само че да си в „ Стани богат “ чувството е необикновено. Първо, тъй като това е международен формат, второ, тъй като имам почит към титулярния водещ. Сядайки на неговото място аз съставлявам всички дами и мога да се обърна към тях с думите „ Да, можете да седнете на всеки един стол, на който седи мъж “. Всеки, на който споделят „ Ти не можеш “, би трябвало да знае, че може да направи всичко в този живот “ – показа Мария в „ Тази заран “.

Тя е била привлечена и от идеята на предаването – да се поддържа самодейността „ Операция: Плюшено мече “. Тя дава късмет на даровити младежи, лишени от наставнически грижи или в риск, да влязат в университет, с цел да завършат висшето си обучение или да се квалифицират и да стартират работа. Така програмата им дава късмет да стартират живота си крепко стъпили на крайници. Връща им вярата, че животът може да е подобен, какъвто мечтаят да е, а хората – положителни.

„ Образованието е най-важното. Ако не си любопитен, ставаш елементарно манипулируем, а ние не желаеме това да се случва “ – заключи Мария Силвестър.

В неделя в " Стани богат " на въпросите ще дават отговор Филип Буков, Михаела Филева, актьорското семейство Албена Павлова и Емил Марков, както и съпрузите Михаела Стойкова и Велизар Качаров, създатели на съдружие „ Операция: Плюшено мече “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР