Тази неделя в ефира на Събуди се по Нова тв

...
Тази неделя в ефира на Събуди се по Нова тв
Коментари Харесай

100 Кила: Понякога се чудя на управляващите, които крадат пари, не им ли стигна

Тази неделя в ефира на " Събуди се " по Нова тв Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с рапъра Явор Янакиев - 100 Кила. Неговата музика е автобиография и дефинира себе си като " комплициран и мъчен темперамент ". Той сподели истории от детството си, което е прекарал във варненския квартал " Аспарухово ".

" Детството ми беше като от филмите " Синьо лято ". Едно оскъдно дете, което обаче живееше на 10 минути от плажа. От заран до вечер с другари бяхме на плажа. Не скърбя, че съм израснал на улицата. Тя ме научи какъв да бъдеш и какъв не ", описа рапърът.

Той показа още за бедността и неприятните моменти в живота.

" Най-трудно ми беше, когато трябваше да съм с нови маратонки на 15 септември. Това ме принуди още на 13 години да работя като продавач на сладолед. Наложи ми се да порасна по-бързо от останалите деца ", сподели още 100 Кила.

Певецът разяснява и проблемите, които съгласно него има България.

" Имаме проблеми във всяка сфера - било то опазване на здравето, пътища и така нататък Понякога се чудя на ръководещите, които крадат пари, не им ли стигна и по кое време ще се оправи всичко ", разяснява рапърът.

100 Кила говори за любовта и момичето, което е откраднало сърцето му. Той показа, че й е признателен за поддръжката, която му дава.  

" Срещнах любовта на живота ми. Тя е доста специфичен човек, който обърна света. Имам неточност към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива ", описа 100 Кила.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР