Тази неделя ще бъде слънчево, но в следобедните часове отново

...
Тази неделя ще бъде слънчево, но в следобедните часове отново
Коментари Харесай

Тази неделя ще има от всичко - жега, дъждове, гръмотевици

Тази неделя ще бъде слънчево, само че в следобедните часове още веднъж ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над източната половина от страната. На места там ще има превалявания, в обособени региони - и с гръмотевици. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури: сред 25 и 30 градуса, в София - към 25 градуса.
Над Черноморието ще бъде слънчево. След обяд облачността ще стартира да се усилва и по-късно денем и през нощта против понеделник на доста места ще има превалявания. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 26 и 29 градуса. Температурата на морската вода е към 26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.
В планините ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали за малко. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максимални температури на 1200 метра - към 19 градуса, на 2000 метра - към 11 градуса.
Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна.
В началото на идната седмица времето ще бъде изменчиво. Повече облачност ще има над източната половина от страната и планините. На обособени места в тези региони са вероятни и краткотрайни валежи. Ще продължи да духа до сдържан северозападен вятър и дневните температури едва ще се понижат; преобладаващите оптимални ще са сред 23 и 28 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР