Тази неделя от 20:00 часа зрителите на bTV ще проследят

...
Тази неделя от 20:00 часа зрителите на bTV ще проследят
Коментари Харесай

Първият полуфинал на България търси талант на живо

Тази неделя от 20:00 часа феновете на bTV ще проследят първия величествен полуфинална „ България търси гений “ онлайн. В рамките на два часа и половина на най-голямата сцена в страната за място на финала и премията от 50 000 лв. ще се борят хора с непредвидени и впечатляващи дарования.

Те заслужиха позитивната оценка на Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов-син и Славена Вътова в голямата конкуренция на стотициталантливипретенденти с разнообразни невероятни гении. А за триумфа им напред думата към този момент ще имат феновете, които ще могат да гласоподават за своите любимци и да ги приближат с още една крачка към успеха.

В идните три полуфинала на „ България търси гений “ всеки ще може да поддържа обичания си реализатор или формациясъс SMS на отворените телефонни линии по време на цялото живо предаване. Участникът с най-вече събрани гласове от всеки театър ще отиде непосредствено на край. Вторият участник от всеки полуфинал, който ще се класира за последната борба на дарованията, ще бъдеили вторият, или третият по зрителски избор. Между тях двамата ще избере журито.

На 8 декември след трите полуфинала онлайн, на които феновете ще гласоподават със SMS, а журито - от сцената на „ България търси гений “, всички отпаднали полуфиналисти ще получат още един късмет да се борят за премията от 50 000 лв. и звездната купа.В секцията „ Спаси гений “ на talant.btv.bg всички почитатели ще имат 24 часа, с цел да гласоподават за своя любимец и да го върнат в играта. Събралият най-вече гласове в онлайн вотасъщо ще отиде на огромния край, с цел да премери опциите си с най-хубавите от най-хубавите.

Кои ще бъдат първите, които ще се опитат да потвърдят, че заслужават успеха в „ България търси гений “ и кои ще се окажат любимците на публиката – в неделя от 20:00 часа по bTV.

Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто можете да чуете в рубриката „ N-JOY Talent “ всяка сряда от 15:00 часапо радио N-JOY.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР