Тази неделя от 20:00 ч. с филма по NOVA стартира

...
Тази неделя от 20:00 ч. с филма по NOVA стартира
Коментари Харесай

Неделената вечер с „Игра на знаци“ по NOVA

Тази неделя от 20:00 ч. с кино лентата по NOVA започва новата „ Игра на знаци “, която ще даде опция на феновете всяка седмица през пролетния сезон да печелят по 1 таблет. За да се случи това, е належащо филмовите запалянковци да гледат деликатно вечерните ленти в последния ден на седмицата и да наблюдават за три секрети знака - три думи.
 
След като видят всяка от трите думи, показани в обособени моменти от кино лентата, феновете ще имат време до края на лентата да ги изпратят посредством персонално известие в. Наградата ще печели по един късметлия всяка седмица, определен с чоп всред всички взели участие в посочения интервал.
 
Играта на знаци ще стартира с хитовия екшън „ Пазители на Галактиката “ на 18 март, неделя, в 20:00 ч. по NOVA. Лентата е с две номинации „ Оскар “ и включва звезден актьорски състав - Крис Прат, Брадли Купър, Зоуи Салдана, Мики Рурк и още доста други холивудски любимци.
 Игра на знаци NOVA
Филмът ще придвижи киноманите във фантастичната Галактика, където дръзкият авантюрист Питър Куил (в ролята на Прат) ще поведе новите си галактически другари в безразсъдна и смела борба против злото. Кой ще победи и кои ще бъдат тайните знаци във кино лентата, не пропускайте да наблюдавате в неделя от 20:00 ч. в ефира на NOVA.
 
Седмица по-късно, на 25 март, феновете ще видят изкусителната Анджелина Джоли в премиерния „ Господарка на злото “. Хитовата продукция ще води феновете на приказно странствуване с неразказаната история на Злодеида, която от красива и почтена млада жена, се трансформира в емблематичен неприятен воин. Думите на екрана още веднъж ще бъдат три, а всички, които ги познаят, би трябвало да ги изпратят като известие в формалната страница на NOVA преди финалните надписи.
 
Не пропускайте старта на „ Игра на знаци “, както и звездните кино ленти всяка неделя вечер от 20:00 ч. единствено в ефира на NOVA.  Включете се в конкуренцията за таблет още тази седмица, като откриете и изпратите трите думи във кино лентата „ Пазители на Галактиката “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР