Тази неделя Фортисимо Фамилия се завръща със своя нов сезон.

...
Тази неделя Фортисимо Фамилия се завръща със своя нов сезон.
Коментари Харесай

С Чайковски и Джон Уилямс започва новият сезон на Фортисимо Фамилия


Тази неделя Фортисимо Фамилия се завръща със своя нов сезон. В продължение на 7 месеца той ще показа 7 типичен концерта за деца и родители.

По традиция, концертите ще бъдат на огромна сцена в зала “България ”. Първият от тях е “Лешникотрошачката ” (12 ноември), а последният - #отело (27 май). За пета поредна година във Фортисимо Фамилия ще се включат освен огромни български музиканти, само че и театрална и кино артисти. Диригенти на концертите ще бъдат Максим Ешкенази, Славил Димитров, Павел Златаров и Найден Тодоров.

Месец след старта на Фортисимо Фамилия, феновете на огромния композитор Джон Уилямс ще могат да чуят музика от най-известните му филми под диригентската палка на Максим Ешкенази. На 7 декември в Софийска филхармония ще звучат паметни тематики от “Междузвездни войни ”, “Индиана Джоунс ”, “Хари Потър ”, “Джурасик парк ”, “Сам у дома ”, “Супермен ” и “Извънземното ”.

След космическо-приключенската декемврийска сага, през януари Фортисимо Фамилия продължава с “Приказка за Менделсон и Малкия Ото ” (21 януари) - концерт с присъединяване на актьорите Герасим Геориев-Геро и Иван Юруков. През февруари концертът от фестивалния цикъл е “Приказка за триангъл и концертен орган ” с присъединяване на Деян и Дарин Ангелови. Мартенският концерт на Фортисимо Фамилия е “Бетовен девета ” с Ана Пападопулу и Юлиан Вергов, през април ще чуем “Приказка за валса ” с Лео Бианки и Богдана Трифонова. Програмата на Фортисимо Фамилия за сезон 2017-2018 ще завърши на 27 май с #отело, концерт с диригент Максим Ешкенази, който ще излезе на сцената в компанията на Захари Бахаров, Михаела Филева, Весела Бабинова и Валери Турманов.

Билети за концертите на Фортисимо Фамилия, класическият музикален фестивал за деца и родители, могат да бъдат закупени онлай от www.ticketsbg.com или на място от касите на зала “България ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР