Тази най-нова функция следи разходите на автомобила ви и ви

...
Тази най-нова функция следи разходите на автомобила ви и ви
Коментари Харесай

Fuelio добавя „Регистър на пътуванията“, който позволява на потребителите да водят отчет на разходите за ежедневните си пътувания

Тази най-нова функционалност следи разноските на автомобила ви и ви разрешава да създавате персонализирани доклади за разноските за задачите на фактурирането. Освен това разполага и с интелигентната функционалност „ Автоматичен старт “
    Fuelio, най-използваното гратис приложение за следене на разхода на гориво и цените от милиони консуматори от целия свят, прибавя нова функционалност за следене на пробега на автомобила в последната актуализация. Регистърът на пътуванията ви разрешава да следите всички пътувания и да разполагате с още по-прецизна информация за разноските си.

„ Това беше най-желаната функционалност от нашите консуматори и е подобаваща за всички водачи, които би трябвало да наблюдават дистанциите, които изминават “, съобщи Адриан Кайда, притежател на продукта Fuelio. „ Тук влизат свободните специалности, притежателите на дребни компании, таксиметрови водачи или просто запалянковци като мен, които желаят да знаят какви дистанции изминават с колите си и какъв брой им коства това “, добави той.



Регистърът на пътуванията прибавя към Fuelio 7.4 и нова умна функционалност: „ Автоматичен старт “. Тя ви разрешава да свържете приложението с всяко Bluetooth устройство във вашата кола, което след свързването ще започва записването. Когато завършите пътуването и прекъснете връзката, следенето стопира автоматизирано и прави запис. Всички файлове могат да се запишат в GPX формат, което ви разрешава да ги споделяте и импортирате в други приложения.

Можете също да създавате доклади за всяко пътешестване, да ги експортирате в CSV формат и да ги изпращате на работодателя си по имейл или да ги употребявате за приспадане на налози. Обхватът на датите може да бъде заложен на обсег и категория по ваш избор.



„ Интересното и занимателното на тази функционалност е, че разрешава да видите действителните разноски за ежедневните пътувания, когато пътувате от вкъщи до офиса, взимате децата от детска градина или пазарувате за уикенда “, изясни Кайда.

Fuelio, част от водещия снабдител на навигационни артикули Sygic, разрешава на водачите да наблюдават разхода на гориво и други разноски, като разноски за сервизи, автомивки или паркинг, по доста еластичен и елементарен за потребителя метод. Предлага се гратис на 45 езика в Гугъл Play.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР