Тази награда е признание за това, което съм направил през

...
Тази награда е признание за това, което съм направил през
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Хазартът дава много пари за спорта

" Тази премия е самопризнание за това, което съм направил през годините за българския спорт. Тя ме стимулира да довършим всичко, което сме почнали - на стадиона в Разград му остава единствено една естрада да бъде издигната и той ще стане единственият в България, в съвременно време, който дава отговор на всички условия на УЕФА. Горд съм, че сме го създали с наши средства. Мислех да предложа на министър Кралев и ние с брат ми да подкрепим тази самодейност. Това е хубаво нещо и би трябвало да го поддържаме и подкрепяме. Дано имаме повече мотиви за наслада. За страдание спортът изисква средства и ние, от бизнеса, би трябвало да се замислим по какъв начин можем да оказваме помощ ", това съобщи Кирил Домусчиев по време на церемонията " Нощта на първенците ", където бе награден с ''Венец на победителя'' поради триумфите му с футболния Лудогорец.

''Знаете, че футболът е най-любимият и огромен спорт и това ме стимулира. Още малко ни остава – единствено една естрада и това ще е първият нов стадион, отговарящ на всички условия на УЕФА и съм горделив, че сме го създали с наши средства след триумфите, които постигнахме. С новия треньор, който е потвърдено име, задачата е да надграждаме. Искаме да вървим нагоре и по тази причина търсихме ментор със сериозна визитка, който е одобрен и с опит'', призна притежателят на разградчани.

''Помните, че още преди две години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта, то аз бях индивидът, който бе срещу. Работодателската организация също остана в такава позиция, само че дано чуем какви ще са дебатите по тематиката. Не мисля, че ще се отрази отрицателно това на играта. Сега това са единствено спекулации, само че е необходим анализ'', това съобщи Домусчиев по тематиката с плануваното национализиране на Националната лотария, което провокира редица публични пристрастености, най-много измежду управлението и почитателите на футболния Левски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР