Тази мобилизация повдига много въпросителни. Грешките трябва да бъдат поправени

...
Тази мобилизация повдига много въпросителни. Грешките трябва да бъдат поправени
Коментари Харесай

Владимир Путин: Има грешки при мобилизацията, ще бъдат поправени


„ Тази готовност повдига доста въпросителни. Грешките би трябвало да бъдат поправени и не трябва да се позволява тяхното възпроизвеждане “. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на съвещание на съветския Съвет за сигурност, заяви Българска телеграфна агенция.

В съвещанието той взе участие с видеоконферентна връзка, то беше предавано по съветската телевизия.

Изявлението пристигна, откакто медии и руснаци в обществените мрежи оповестиха за доста случаи на готовност на възрастни хора, на студенти, на заболели и на хора без никакъв боен опит. Мобилизацията стана причина за демонстрации и за.

Руският президент съобщи още, че не трябва да се позволява активизирането на многодетни татковци, на хора, които страдат от тежки болести и на такива в преклонна възраст.

„ Ако е позволена неточност, тя би трябвало да бъде поправена и мобилизираните по простъпка следва да бъдат върнати вкъщи “, посочи Путин.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков също призна в понеделник, че са позволени неточности в границите на частичната готовност. Първоначално беше оповестено, че ще бъдат мобилизирани единствено хора с боен опит и с потребни умения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР