Тази мълва упорито обикаля и светското пространство в последните часове.

...
Тази мълва упорито обикаля и светското пространство в последните часове.
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННО! Тайнственият любим на Мара Отварачката в Лондон е Спас Русев! Олигархът си я поръчва на тепсия два пъти в седмицата

Тази мълва настойчиво обикаля и светското пространство в последните часове. Според очевидци, честите визити на Отварачката в Лондон са точно работните й задължения към един от най-богатите българи – Спас Русев, притежател на Виваком и Левски.

„ Два пъти седмично хвърча до Англия. Там е любовта ми! “, похвали се неотдавна в изявление джукестата певица. Името на обичания си тя пази в загадка, само че това е напълно разумно, имайки поради, че Русев е женен и има две деца. Мара обаче пропуща една основна детайлност, че светът е дребен и очевидци дебнат отвред.

Обикновено Спас пращал кола на летището, която да води Мария в леглото му, а късно вечер я разхождал из дискретни скъпарски клубове, където вероятността да се срещнат с наши сънародници е дребна, само че не й никаква. Точно на такава блага вечеря е станал очевидец българин, който развива бизнес в Лондон.

Мара Отварачката и Спас Русев вечеряли на свещи в супер бароски ресторант. През цялата вечер меркантилната певачка го раздавала доста влюбено, само че се усещало и леко напрежение, че няма самообладание да прибере кеша и да се върне у нас. „ Всички в клуба се бъзикаха, че се тормозят Русев да не почине върху новата си обичана, която за пари в леглото била подготвена на всичко! “, споделя очевидецът на „ тайната “ явка.

Едва ли Спас Русев влага пристрастеност във връзката си с певицата, която за него е единствено „ румсървис “, който ще кацне на тепсия пред вратата му.

А Мара за следващ път ще споделя, че е бясно влюбена, че това е мъжът на живота й и така нататък Репертоар по-досаден и от скучните й песни. Докато не оскубе задоволително кинти и не бъде изритана към последваща си „ огромна и изпепеляваща обич “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР