Тази картинка може да разкаже много за вашия характер, възгледи

...
Тази картинка може да разкаже много за вашия характер, възгледи
Коментари Харесай

Направете си психотест за 90 секунди

Тази картинка може да опише доста за вашия темперамент, възгледи и метода ви на живот. Всичко, което би трябвало да извършите, е да отговорите на този елементарен въпрос, без да мислите прекомерно дълго: Какво виждате първо?

Експлозия Вие имате доста добре развита фикция и това ви е помогнало в доста обстановки. Вие сте креативна персона, чувствате се добре в артистичната сфера. Ако не сте се развили в тази посока, сте похабили скритите си гении. Помислете за това, което ви е харесвало, когато сте били дете. Трябва да употребявате креативната си сила, с цел да живеете пълностоен и спокоен живот.

Две ръце Вие в действителност виждате това, което е пред очите ви. Индивидуалист сте, а хората към вас могат да разчитат за положителни препоръки. Острият разум ви разрешава да се измъкнете от комплицираните обстановки. Никога не се поддавате на суматоха, постоянно запазвате успокоение и сте остроумен, а с помощта на това знаете по какъв начин да успокоите другите.

Дърво Вие сте бдителен човек, който вижда дребните елементи. Силно сензитивен сте към настроенията на хората към вас. Знаете по какъв начин да извлечете информация от хората и преценявате, по кое време е най-подходящия миг, с цел да зададете този или оня въпрос. Вашето предопределение е в света на бизнеса, където ще имате доста сполучливо развиване.

Нищо Ако не виждате нищо, ще се наложи да си вземете отмора. Вие сте прекомерно изморени и би трябвало да си починете. Няколко дни, прекарани в тишина и успокоение, ще ви дадат мощ за нови действия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР