Тази календарна, а и академична година е особено вълнуваща за

...
Тази календарна, а и академична година е особено вълнуваща за
Коментари Харесай

"Само по прашки не става": Андреа се снима в нов филм, питат я дали не е за възрастни

Тази календарна, а и академична година е изключително вълнуваща за поп-фолк певицата Андреа. Тя реши да тръгне по стъпките на своята обичана баба и записа Актьорско майсторство в Нов български университет. Въпреки че е едвам първи курс обаче, певицата има забележителна кариера, като към този момент се е снимала в някои филми и сериали, като даже не броим рекламите. 

Е, Андреа ще прибави още едно заглавие към биографията си. В профила си в Instagram тя качи няколко фотоси и къси клипчета, които са в типично неин жанр. На тях тя гледа с мъждив взор, облечена е със секси черна рокля, която акцентира всичко женско в нея, като певицата не е не запомнила и обичаните си филтри:

Виж още: Какво се случва в наши дни с бисексуалната Мел от " Big Brother 1 "? 

Под фотосите и видеата тя е поставила текст " Shooting day " и хаштага movie. Какво тъкмо снима Андреа, не излиза наяве и надали ще разберем скоро, само че почитателите ѝ към този момент имат някои съмнения, които надали ще се ѝ харесат.

" Дано да е порно ", написа ѝ неин почитател на британски под видеото. Друг пък отбелязва, че певицата още веднъж е прекомерно разголена: " Ех, Андреа, не се научи, това, че ти се демонстрира прашката нито ще те направи по - известна, нито по - забавна ".

Виж още: Предколеден разкош: Лидия и Наско Колев се глезят на спа и релакс 

Въпреки хейта обаче, Андреа събра десетки мнения, в които е наричана " секс бомба ", " хубавица ", " богиня " и по какъв ли още не метод. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР