Тази жена едва ли би могла с чиста съвест да

...
Тази жена едва ли би могла с чиста съвест да
Коментари Харесай

Баба започна да вдига тежести и стана мускулест гигант СНИМКИ

Тази жена надали би могла с чиста съвест да бъде наречена баба. 48-годишната Робин Хилис от Онтарио, Канада, обаче фактически възпитава трима внуци.

В учебно заведение Робин, която сега тежи 90 кг, е била висока и слаба, само че се е увличала по спортовете. Баскетбол, волейбол, бейзбол - тя е пробвала всичко.

С времето Хилис се позапуснала и влезнала в залата за фитнес, с цел да си върне предходната форма, тъкмо тогава дамата се влюбила и в бодибилдинга.  Фото Instagram/robintripledee
Канадката не се отказала от тренировките даже по време на бременността си. След това тя траяла да тренира, даже когато била заета с възпитанието на своите две деца.

Упорството и пристрастеността в последна сметка дали плодове. През 2014 година Робин станала член на Федерацията по бодибилдинг, нареждайки се измежду редиците на професионалните спортисти, написа в. "Сън ".

И въпреки Хилис да не наподобява като нормалната ви баба и майка - фамилията я поддържа във всичко. По думите на културистката, най-преданите ѝ фенове са точно децата и внуците ѝ, които интензивно я поддържат по време на надпреварите.

"Бях много тиха и срамежлива... Сега ми харесва по какъв начин наподобявам. Уверена съм, любувам се на живота, към момента обичам да се дръзвам. Хората по друг метод реагират на външния ми тип, само че най-вече позитивно ", споделя Робин.
 Фото Instagram/robintripledee

В момента Робин работи в изправителна колония за нарушители. Тя продължава обаче да се придържа към суровия режим и да взе участие в надпревари.

Тя става в 06:00 часа сутринта. Тренира 5-6 пъти в седмицата. Храни се най-вече с яйца, зеленчуци и пилешко месо, освен това тя приема храна 5 пъти на ден, като не следи за калориите.
 Фото Instagram/robintripledee
"Надявам се да стана ентусиазъм за майките, бабите и даже младите девойки. Да вършат това, което обичат, и да не обръщат внимание на непознатото мнение ", споделя Робин.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР