"Тази жена е потенциален убиец! Как е възможно в това

...
"Тази жена е потенциален убиец! Как е възможно в това
Коментари Харесай

Шофьорката, влетяла в магазин, била мъртво пияна: Наричат я убиец! ВИДЕО

"Тази жена е евентуален палач! Как е допустимо в това положение да се качи в колата си, да обикаля улиците и на всичкото от горната страна да се държи безочливо и надменно? " Това мненията на хора, които живеят на ул. "Лозарска " в пловдивския квартал "Коматево ", където през днешния ден млада жена влезе с колата си в магазин за хранителни артикули, написа TrafficNews.

По случайност при случая никой не е потърпевш.

39-годишната жена е отведена с полиция във Второ районно, защото дрегерът отчел над 1.7 промила.



"Това е едно от най- оживените места в квартала. Много хора пазарят от тук, защото магазинчето е на комфортно място, има и места за паркиране. Тук начело постоянно можете да видите "паркирани " и няколко колички с бебета, до момента в който майките им пазарят вътре. Представяте ли си какво можеше да се случи ", недоумяват поданици от региона.

Днес, към 11 часа младата жена профучала с мерцедес с хасковска регистрация по улицата и завила към магазина. Заради забавените си от алкохола реакции обаче, тя не съумяла да спре в точния момент и разрушила входа на комерсиалния обект. Потрошени са няколко стилажа и вратата на магазина. Счупено е и предното обзорно стъкло на мерцедеса. Отворените въздушни възглавници избавили лидерката от контузии.



Хора от региона, които сега пазарували, повикали полиция. Щетите и последвалата реакция на несъответстващата жена са снимани на видео.

Под въздействие на алкохола тя се държи много вулгарно, демонстрира междинен пръст. "Г-жо, в Хасково по този начин ли паркирате? " я пита минувач. "В цяла България по този начин паркират! ", дава отговор дамата. На въпроса дали е пияна или дрогирана, тя дава отговор, че не е. Алкомерът обаче я опровергава.



Тя е в ареста на Второ РПУ, а на следващия ден прокуратурата ще реши каква мярка за неотклонение да й бъде наложена.

Очевидци настояват, че в региона е имало и няколко деца, които били изпратени на пазар. Входът на магазина продължава да е блокиран от размазания форд, а хората които пазарят, прескачат през предницата. На място има и две полицейски патрулки. Кучето е откарано от служителите на реда в къщата, в която



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР